Sunday, November 21, 2010

Enda en interiørblogg..

Er det virkelig nødvendig da?? Helt sikkert ikke, men det er nå en gang sånn at jeg har gått og tenkt på dette en stund, og ideén har blitt større og større inne i hodet mitt, og nå MÅTTE DEN BARE UT!!

Jeg leser andres blogger, til glede og inspirasjon. Ingen i min nærmeste krets deler min lidenskap for interiør og håndarbeid, så behovet for å dele og diskutere ideér manifesterer seg nå altså i en blogg.

Og hvor befinner så jeg meg i interiørlandskapet? Jeg liker ikke å låse meg, så jeg velger å beskrive min stil som eklektisk. Jeg plukker ut det jeg liker best fra forskjellige stiler, og setter det sammen til mitt eget utrykk:-) Men hovedtyngden ligger nok på retrostilen. Bildet nedenfor er representativt for smaken min; 70-tallspreg, humor og farger. Det er forresten et utsnitt av et batikkbilde jeg har i stua. Kjøpt på Brukthall Sinsen for tre år siden.


Jeg er opptatt av et hus skal tåles å bo i. Med barn i hus møblerer jeg ikke med gjenstander jeg ikke har råd til å la få en skramme. Jeg mikser nytt og gammelt, og er sjelden så fornøyd som når jeg har gjort et kupp på gjenstander som har levd litt:-)

More to come...

1 comment:

  1. Velkommen hit!
    Så hyggelig å ha deg her. Det er alltid plass til en interiørblogger til!

    Gleder meg til å se hva du viser oss.

    klem fra An-Magritt

    ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)