Thursday, December 30, 2010

Turtelduene

De siste dagene har stått i malingens tegn her hos meg. Sene nattetimer resulterte i bildet under. Det er det første bildet jeg har malt med akrylmaling, og det syns jeg var noe herk å jobbe med. Kladdete og tungvint, så detaljene ble unøyaktige. Men motivet er jeg fornøyd med, det tror jeg jeg skal jobbe mer med, med andre materialer.

Kaja er hos faren sin, så jeg har barnefri i romjula. Det er deilig å kunne surre med det man har lyst til og være oppe til langt på natt:-) Men jeg kjenner at jeg savner henne innmari nå, og GLEDER meg til å få henne hjem på 1. nyttårsdag! Jeg ønsker dere alle en fin dag:-)

9 comments:

 1. Oi ;) Dette var et aldeles nydelig bilde ! Flotte farger og detaljer synes jeg ,det oser jo av kjærlighet:) Skulle ønske jeg hadde vært flink å male . Sikkert godt å ha litt tid for seg selv,men jeg skjønner at du gleder deg til jenta kommer hjem :)

  Kos deg i kveld :)
  Klem fra Janne

  ReplyDelete
 2. Hei på deg!! Ja! Den hylla havner nok et annet sted etterhvert. Vi skal ganske sikkert begynne å pusse opp kjøkkenet nå på nyåret. Og når det er gjort får den nok en plass der:)

  Så fint bilde du har malt!! Imponerende!! Maler du for salg også kanskje? Jeg finner så sjelden bilder jeg liker,jeg vil ikke ha bilder som alle andre har! Ditt var kjempefint!!
  Skjønner godt at du savne Kaiajenta di. Jeg får noia etter et par dager om Eskil er borte. Men man har godt av å savne de litt og da, så kan man huske tilbake på det når grensene tøyes som mest:)
  Ha en fortsatt fin kveld! Klem!!

  ReplyDelete
 3. Nydeleg fint bilde med fantastisk fine fargar! Skulle ønske eg hadde hatt litt talent i den retninga...
  Ynskjer deg eit riktig Godt Nytt År:-)

  ReplyDelete
 4. Så flott bilde.
  Misunner deg som kan male.

  ReplyDelete
 5. Så flink du er! Bildet var nydelig, likte så godt motivet..Du må kose deg masse i morgen, uansett hva du finner på:) Her blir det nok ganske rolig, med to barn i sengene sine..nyttårsaften må være DEN dagen i året som er vanskeligst å få barnevakt til;)

  ReplyDelete
 6. Så flott maleri - fin fargebruk, likte motivet veldig godt også! Fikk en veldig retrofølelse - me like!
  Du var ikke fornøyd med akrylmaling altså?! Bruker kun det jeg, syns det er veldig kjekt. Men det er jo smak og behag ;-)
  Kreativ og talentfull er du i hvert fall :-)

  Så koselig at du likte bildene mine fra jula på Elverhøi - syns det er så vakkert med rim på vinduene. Nydelig vinterdetalj som alltid fanger min oppmerksomhet.

  Håper du har hatt en kreativ og god torsdag!

  ReplyDelete
 7. Tusen, tusen takk for tipset om butikken ruth66! Jeg fant ikke lyslenken "min" på nettbutikken, men der var sannelig mye annet fint å finne.

  Riktig godt nytt år! :-)

  ReplyDelete
 8. Og så oppdaget jeg at du har lagt deg til som følger på bloggen min. Så koselig! :-)

  ReplyDelete
 9. Så fint det ble! Fin blogg også, så jeg legger meg til som følger og titter snart innom igjen :)

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)