Thursday, February 24, 2011

En titt inn i vår stue

Hm, tenkte jeg skulle driste meg til å vise dere litt av stua vår. Jeg kjenner det er litt skummelt, for som oftest så viser jeg frem nærbilder av ting og tang, og ikke helheten.

Stua vår er en salig blanding av gammelt og nytt, og mye fra Ikea. Og ikke minst et resultat av kompromisser. Min kjære bryr seg nemlig i overkant mye (spør dere meg) om hvordan det skal være i heimen. Og sier jeg hvit sier han sort. Og sier han rund sier jeg firkanta. Sånt må det bli kompromisser av om en ikke skal slite seg helt ut:-)

Spisestuen er fra Ikea, lampen ble kjøpt på Living, teak-kommoden er fra Grønland bruktmarked og den flotte vasen fra Ingrids glassverksted

Lampe fra Birkelunden Marked og bord fra Grønland bruktmarked. Kjære Billy fra Ikea pimpet med porselensknotter. Lyslenke fra den herlige butikken Ruth66. Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut linken om du ikke kjenner til denne flotte butikken fra før.

Mitt favorittbilde, batikk sådan, fant jeg på Brukthall Sinsen. Bord og lamper fra Ikea, sofa og lenestol kjøpt brukt på finn.no.

Som dere ser er denne dama glad i farger, og i stua er det hovedsaklig den varme delen av fargeskalaen som gjelder. Klatter her og der av rødt, orange og gult gjør det lunt og koselig. Og jeg koser meg virkelig i stua vår:-)

Takk for at du ble med inn på en titt. Ha en deilig torsdag:-)

* * *

Elin Pelin Pøyle

10 comments:

 1. Synes du hadde det kjempefint! :)
  Kontraster er viktig i interiøret, synes jeg.. Og det hadde du :)
  Ellers blir det så kjedelig og tamt :P
  Så fin den teak kommoden du hadde kjøpt på bruktmarked, bildet og vasen var jo bare skjønn!
  Min mann kunne ikke brydd seg mindre om interiøret, han kommer med noen innspill her og der.. Men, som jeg synes er bare helt borti natta. Da må jeg bare rynke litt på nesa ;)
  Han har blitt mer interessert i det siste, da det har tatt av litt her i interiør~dropset sitt hjem :D

  Du får kose deg i dag :)

  klemmer fra Ida

  ReplyDelete
 2. Hei Elin :)
  Så koselig du har det! Liker godt blandingen av nytt og gammelt, og de små fargeklattene. Er også glad i orange i interiøret.
  Har lenge knipset litt bilder her hjemme, men de blir bare liggende til jeg våger å ta steget...

  Marit

  ReplyDelete
 3. Takk for titten! Veldig koselig og personlig hjem du har. Liker fargene hos deg, varmt og lunt som du selv sier. Hjemme hos meg er det ikke mye orange, men ganske grått, med blå og lilla fargeklatter. Bra at hjemmene er forskjellige, hadde vært utrolig kjedelig om alle hadde samme smak og alle hjem var like.
  Legger meg som følger til bloggen din, og gleder meg til å følge deg videre. Klem fra Mona

  ReplyDelete
 4. Koselig det var å komme inn i stua di :) Så fint du har det, jeg liker den blandingen av nytt og gammelt og fargeklatter ;)

  Ha en fin kveld i stuen :)
  Klem fra Janne

  ReplyDelete
 5. Jaa, koselig stue!!!! Liker alt jeg!! :) Kunne lett sitte i den sofaen med deg og skravle lenge :D Jeg og Eskil har vært på skøytetrening i kveld! Like kaldt som vanlig, så det var godt med vaffler og varm kakao etterpå. Nå er gutten i seng og jeg har fyr i ovnen og både datan og tv`n for meg sjøl. Avslapning på høyt nivå:)
  Godt å høre at du har vært ute en tur, men du må ikke gå for fort frem nå da!! Blir spennende å se hva du har kjøpt! KLEM.

  ReplyDelete
 6. Fin og koseleg stil over heimen din!
  Synest det er vanskeleg å få fine interiørbilder pga motlys frå vindua. Eg har heller ikkje vist så mange bilder frå huset vårt... enno...
  Klem frå meg

  ReplyDelete
 7. Hei:-) Så koselig stue du har. Likte spesielt godt lampa over sofabordet. Vet ikke om jeg husket å takke deg for awarden. den ble jeg veldig glad for:-) skal se om jeg svarer på den etterhvert når jeg er tilbake på blogen min snart igjen! Ha en fin kveld:-) Hilsen Anne Lise

  ReplyDelete
 8. Åååå..det stuebordet var fiiint!! Så koselig du har det:)

  ReplyDelete
 9. IKKE noe å være redd for!
  Du har en VAKKER stue, vennen!
  Herlige detaljer og farger.
  Nyyydelig!

  ReplyDelete
 10. God morgen!

  Så gøy å se litt av helheten også! Fiiin og koselig stue du har:-)
  Jeg synes også, eller syntes også, at det var litt skummelt å vise så "mye" som hele rom, men det går over;-)

  I dag er det endelig fredag igjen, ha en vidunderlig helg, kjære deg:-)

  KLem, Rosa

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)