Thursday, March 10, 2011

Jeg fikk, jeg fikk!

Jeg var på besøk hos en venninne i dag som bor i et gammelt hus med mye rart i kjelleren. Til alt hell er hun ikke like opptatt av stæsj som drar på åra som meg:-) Dermed fikk jeg med meg en tallerkenhylle og to nydelige lamper hjem, all vintage! Tusen takk, snille du:-) Hylla skal males og lampene sprayes, kommer til å bli så bra, atte! Min kjære stilte seg ytterst tvilende til lampeskjermene, men det går seg vel til... Håper jeg...

Hylla så litt lei seg ut når den var tom, så den måtte pynte seg litt for fotografen:-)

Ellers så har snøen lavet ned her i dag. Våren, våren, hvor pokker blir det av deg??! Syns jeg så snurten av deg i forgårs, men jammen så stakk du av igjen. Jaja, jeg har ihvertfall noen vår-remindere i stua mens jeg venter:-)


God kveld, kjære frender:-)

* * *

Elin Pelin Pøyle

12 comments:

 1. Heldige deg!
  Ja, det e godt me ikkje e like ;o)
  Eg e så heldig at eg e den eineste av søskena som like sånt retro greier, så når ting fordeles, så sleppe eg å slåss. Har vore ein fordel allerede et par gonger ;o)

  ReplyDelete
 2. Så heldig du er :)
  Har en helt lik tallerkenhylle bare i hvit :)
  Veldig greit og pynter så fint opp på veggen!

  Klem <3

  ReplyDelete
 3. herlige ting, heldige du:)Kan du fatte og begripe at noen ikke liker retrostæsj, men så heldig for oss som liker det:)
  Hylla er overfin og blir skikkelig lekker med annen farge. Lampettene likeså:)
  Ja,våren har vært en snartur innom her også:) Snødde i natt og det er kaldt:) Sola har vært så vennlig å titte innom idag, så det er ikke så verst:)

  Ha en fin kveld:) Klem fra Trine:)

  ReplyDelete
 4. Heldig du er om har ei så snill venninne :) Tøff hylle og lampeskjermer .Det blir vår snart, den er like om hjørnet ;)

  Kos deg i kveld :)
  Klem fra Janne

  ReplyDelete
 5. Lucky you! Driit kule lamper da!!
  Herlige bilder, drømte meg bort med en gang - er veeeldig klar for våren nå jeg også :-)
  Veldig stilig eske du hadde "mekka" deg i forrige innlegg også! Flinkis!

  Ha en fortsatt fin kveld Elin :-)

  ReplyDelete
 6. HEI!! Så heldig du var som har fått noen nye skatter i dag!! Jeg skal ommøblere i tallerkenhylla mi snart tror jeg, det er så moro :D Og du, jeg har gått glipp av det forrige innlegget jeg! Så knallfint det bildet du har mala var!! Du burde absolutt male for salg!!! Har sagt det før og:) Her er det rotete om dagen,nå har vi skifta dør inn til Eskil sitt rom. I helga begynner vi å rive ut det gamle kjøkkenet, så blir det nytt golv, nye vegger,nytt elektrisk, også kommer kjøkkenet fredag. Det er et Ikea-kjøkken. Helt enkelt og greit hvitt kjøkken. Siden vi bor i et gammelt hus og ikke vet om vi skal bo her resten av livet koster vi ikke på all verden. Men det tror det blir veldig bra!!! i kveld har jeg vært med Eskil på ski-leik, og etterpå på cafe med ei venninne! Nå er det på tide og køye! Skal bli godt med helg!! Håper formen din er bra! Nattaklem.

  ReplyDelete
 7. Så heldig du var! Fiine ting!
  Nattaklem:)

  ReplyDelete
 8. Hvor ligger denne kjelleren? :))
  Kjempeflott tallerkenhylle, gratulerer.
  Klem, PiPa

  ReplyDelete
 9. Så greit å ha noen som gir såntno videre da! Det er jammen ikke alle forunt gett. Det begynner jo å bli mange om beinet når det gjelder sånt retrostæsj! Tenk så mye fint som ligger på fyllinga, det er til å bli sprø av. Det skulle egentlig vært forbudt å hive ting som ikke er ødelagt vettu.
  Ha en flott fredag!

  ReplyDelete
 10. åh så heldig du er da! :) Kjekt når en persons "skrot" blir en annens skatt !

  Mamma har en slik hylle i en nydelig blå farve.. :)

  ReplyDelete
 11. De lampene gleder jeg meg til å se ferdigsprayet!
  Fiine var de<3

  ReplyDelete
 12. Hei igjen!! Så bra at du likte å lage egg!! Fint å drive med når man ser på tv f.eks:) Kjedelig at formen ikke er bra da, men det er godt med alt som er gjort! Vi fikk også en skikkelig reaksjon da vi hadde tatt den vaksina. Eskil merka ingenting heldigvis! Du får ta det med ro, og pleie deg sjøl som best du kan!! Tenker du får hjelp til det og:) Her i huset er det mildt sagt stram lukt i dag! På kjøkkenet har vi ei lita dør inn til en liten "matbod", og den har jeg mala med tavlemaling. Fysj, det var noe klin syns jeg, men det blir vel bra til slutt! :) I kveld skal Eskil til svigers, og vi skal slå ut håret på den lokale pub`n! Det er alltid moro, så jeg gleder meg!! :)
  God bedring og god helg-klem fra meg.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)