Monday, April 18, 2011

En dag på Teknisk museum

Av og til glimter min kjære til med noen gode forslag. Lørdag var en fin dag for en tur til Teknisk museum, mente han. Jeg var noget skeptisk, er vel hakket mindre interessert i tekniske duppedingser enn han. Men jeg ble positivt overrasket. Museet kunne by på noe både for liten, stor, far OG mor!

Vakre bilskilt hadde de før i tiden. Jeg kjenner jeg er litt usikker på hva den Rolls Royce-greia er. En motor av noe slag?? Fin var den i hvert fall:-)
Jeg drømmer om en sånn Vespa, jeg...*sukk*


Mine kjære to tester lydstudioet. Den tonedøve fikk knipse bilder:-)

Såpebobleshow!!!

Og her ble jeg stående en stund og drømme...

Er du i Oslo i påsken? Da anbefaler jeg en tur på Teknisk Museum:-)

* * *

Elin Pelin Pøyle


6 comments:

 1. Oi, det gule kjøkkenet der.... det er akkurat maken til det vi akkurat har hivd ut! Var nesten litt rart å se de bildene, hehe! Men vårt var nære bristepunktet da,venta bare på at det skulle ramle ned, pga at jeg har endel skapfyll:) Dessuten må jeg si det er veeeldig godt med nytt, kan ikke si jeg savner det gamle. Vi skulle egentlig på teknisk museum da vi var i oslo før jul, men rakk det liksom aldri helt. Eskil (og vi og) storkoser oss på slike steder, og har flere ganger vært innom Vitensenter rundt om i Norge. Det er jo så mye moro å prøve, og ikke minst lærerikt. Jeg er skikkelig natterangel i natt, skifter gardiner, rydder og vasker. Har heldigvis fri i morgen! Nattaklem.

  ReplyDelete
 2. Her såg det spennandes ut! Eg er heller ikkje spesielt teknisk interessert, men kva gjer ein ikkje for mann og barn!? Vi har vore på Vitensenteret i Bergen, og det var no greitt nok. Kanskje vi lyt ta ein tur på Teknisk neste gong vi er i Oslo...
  Ha ei fin veke ♥

  ReplyDelete
 3. Kjøkkenet mitt jo!!! :-D
  Jeg skal jammen beholde det, jeg!

  Ha en strålende mandag, søta:-)

  Klem, Rosa

  ReplyDelete
 4. Oioioi, den lampa der hadde vært noe altså...!

  ReplyDelete
 5. så kjekt å se bilder herifra! jeg har vært der en gang, for ca 100 år siden (i allefall 20!)
  og i sommer hadde vi tenkt å dra dit, hele fammen.. så kjekt å vite at det er noe for enhver smak der :)

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)