Monday, May 30, 2011

Husflid i København♥

Endelig var det jeg som skulle få oppleve dette forjettede land fylt til randen av retro-lykke. Det var det eneste jeg forlangte av mine fjonge reisekompanjonger, at vi skulle ta en tur på Husflid.

Men først måtte ferden nøye planlegges over en fransk kaffe på café. Når tre taletrengte venninner setter seg ned på café så tar det nødvendigvis litt tid. Men omsider fikk vi pekt ut veien til Husflid på kartet, og bestemte oss for å spasere. Det ser liksom ikke så langt ut på kartet...

Mange fristelser møtte oss underveis, og vi lot oss villig friste. Handleposer ble fylt opp, og tiden gikk... Klokken 13.55 fikk jeg hjertet i halsen. Stengte det ikke kl 14? Eller var det 15?? Vi halset avgårde, og heldigvis...
det var åpent! Jeg marsjerte inn med kameraet klart, og tenkte at nå skulle det fotograferes fra alle mulige vinkler. Men jeg ble jo helt satt ut av alt som var å se på, og fikk tatt to stakkarslige bilder, av sengetøy... For det har dere vel ikke sett før??Men jeg shoppet jo litt, og har fotografert etter at jeg kom hjem:-) Nydelig papir, litt retro-stoff og noen flotte plansjer!Om du har et snev av retro-interesse er denne butikken et must å besøke om du er i København! Turen forøvrig var bare hygge fra ende til annen. Kjekt med et sånt avbrekk i hverdagen:-)

Nå skal jeg kose meg med en kopp te og en runde i Blogglandia.
God kveld:-)

* * *

Elin Pelin Pøyle 

15 comments:

 1. Herlig med Køben! Jeg har vært i London på venninnetur i helga, heller ikke feil:)

  ReplyDelete
 2. For stort utvalg, gjør at man blir helt satt ut ;)

  ReplyDelete
 3. Hei Elin
  Tusen takk for Husflid-innlegg! Det er jo ille at en skal få hjertebank bare av navnet og¨å se noen skarve bilder, hi,hi!"
  Godt det var åpent da du ankom og innehaversken er jo så koselig. Vet ikke om du snakket med henne, vi hadde en kjempelang prat da jeg var der.
  Kos deg med godbitene fra Husflid og fin senkveld til deg, Elin!
  Klem fra Kaspara

  ReplyDelete
 4. Hei.
  Jeg skal til Køben om ca 1 mnd.
  Hvor kan man finne denne flotte butikken da..?
  Ha en flott kveld.

  ReplyDelete
 5. Husflid...
  *sukk*
  Heaven on earth ja :o)

  Så kjekt at dåkke hadde ein flott tur!
  Ikkje det at eg hadde rekna med nåke aent ;o)

  I dag fekk eg endelig sendt pakken te deg og, så nå håpe eg det fale i smak :o)

  Ha det best snuppa!

  ReplyDelete
 6. Så bra at du rakk frem i tide. :) Mye fint der, skjønner jeg. Tenk, jeg bodde et halvt år i København uten å stikke innom. Når jeg tenker meg om var jeg en ekte fattiglus (er det virkelig mulig å ha mindre penger enn jeg har nå....tydeligvis), i alle fall, jeg var en ekte fattiglus som bodde i kjærestens komponistbolig og brukte mye tid på å gjøre gratisaktiviteter. Gikk mye forbi fine kaféer og fantaserte om å sitte der og drikke te. Og så gikk jeg hjem og drakk te. :) Haha, artig i grunnen når jeg tenker tilbake på det.

  ReplyDelete
 7. Åh, det hørtes ut som om du har hatt en skikkelig koselig tur, det gjør meg glad :)
  Må komme meg til København snart skjønner jeg ;)
  Nydelige skatter du har kjøpt med deg hjem Elin!

  Håper du har hatt en fin mandagskveld :)
  Klem

  ReplyDelete
 8. Så mye fint stoff i den butikken altså :) Det er jo nesten verd turen bare den ;) Tøffe tapeter også . Koselig med en slik tur :)

  Klem fra Janne som ønsker deg en fin uke :)

  ReplyDelete
 9. Fine ting du hadde med deg frå Husflid! Det må jo vere overveldande når ein ser det eine stoffet/papiret finare enn det andre... eg trur nok eg hadde hatt vanskar med å bestemme meg:)
  Kjekt at du hadde ein fin tur:)
  Ha ei super ny veke, Elin!

  ReplyDelete
 10. Ser ut til å være en fantastisk butikk.
  Også så mye fint du fikk med deg hjem.
  Ha en finfin dag!

  ReplyDelete
 11. Hei!! Så bra at du fikk tatt turen innom!! Må være drømmebutikken det der ja!! :) Herlige plansjer!! Håper jeg finner noen med dyr snart jeg også! Her går det trått med blogginga om dagen! Får tro det løsner snart:) KLEM.

  ReplyDelete
 12. Oh no! Var de for små altså? :o(
  Eg var redd de sku bli for store eg, for de vide seg ut og tilpasse seg foten, og når de e for store så faller de bare av liksom. Har store føtter sjøl, men forsto det som dine var mindre enn mine... Vel vel, godt Kaja blei fornøyd ;o)

  ReplyDelete
 13. Jeg MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ til København og den butikken ASAP!!! Har de virkelig tapeter og plansjer også???? *gledeshyl*
  Kjenner blodtrykket stiger kraftig bare av tanken på et besøk der:-D
  Gleder meg til å se hva du bruker de fiiiine kjøpene til!

  Ha en superb langhelg, det skal jeg! :-D

  Klem, Rosa

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)