Tuesday, August 23, 2011

The Beatles♥


I trappegangen vår er det en vegg som det MÅ henge et bilde på, hele veggen innbyr til at det skal henge ett stort bilde der. Den har vært tom siden vi flyttet inn for over to år siden, i påvente av at det riktige bildet skulle dukke opp. Og jammen dukket det ikke opp i går idet jeg var en snartur innom Søstrene Grene!
I'm in ♥


Herlig bilde, genialt band! Nå har jeg både Elvis og The Beatles på veggen. Hva med deg, finnes det et band du kunne tenke deg å ha på veggen? 

* * *

Elin Pelin Pøyle5 comments:

 1. Herlig bilde, Elin:) Hadde jeg funnet et speselt fint bilde i en artig teknikk kunne jeg ha hatt the Who på veggen eller Jethro Tull eller Pink Floyd eller Staus Quo eller.......

  Klem fra Trine med ønske om at dagen din må bli fiiiiin:)

  ReplyDelete
 2. Så stilig Elin :) Her i huset er det vel på gutterommet man dekorerer med slikt . Men vi har snakket om å sette LP-plater på bildelista i stua :) Da blir det noe god gammeldags rock ! Kanskje Sexpistols ;)

  Klemmer fra Janne

  ReplyDelete
 3. Utrolig kult bilde!
  Gleder meg til jeg skal titte innom søstrene igjen...

  Band på veggen..tror ikke det. Jeg har alltid vært mer opptatt av det visuelle fremfor det auditive. Her på veggen henger det platecovere jeg synes er fine, men har ikke noe forhold til artistene...smil...sånn er jeg ;)

  Klæm

  ReplyDelete
 4. Så kuuult bilde!! Skjønner at du er in løøøv ja ;)
  Hmm.. vanskelig å velge noe.. det første som slo meg var Björk. Jeg hører ikke så ofte på musikken hennes, men elsker musikkvideoene og utseende hennes. Hun er en kunstner i mine øyne :)
  Er bare Warhol på vegga her ;)

  ReplyDelete
 5. Stilig bilde!
  Vanskelig å velge band... Ville vel skiftet litt med tiden, tenker jeg. Akkurat nå kunne jeg hatt Jarle Bernhoft, om ikke på veggen, så hjemme i stuen i alle fall. Det hadde vært topp.
  For å komme på veggen måtte det ha vært litt sånn kult-band (ikke kuuuult, men kullllt, om du skjønner), som Beatles eller Stones.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)