Friday, August 19, 2011

Paint it Black

Nok en morsom utfordring fra Sukkertøy for øyet. Denne gangen ber Ida Susanne oss om å vise frem sorte detaljer i hjemmet.

Ikke så mange sorte småting å finne i vårt hjem. Kullbilder tegnet av Kaja da hun gikk i barnehagen, gitaren til min kjære og Ikea-speil i gangen. Men noen større sorte flater er det. Fliser og benkplate på kjøkkenet er sort. Og spisestuen. Sort fremhever knæsje farger, det liker jeg:-)














































Og ja, overskriften var bare en unnskyldning for å slenge med denne låta fra et fantastisk band. Fra den gang da Mick Jagger var ung og snasen:-)





Har du lyst å se flere sorte detaljer, eller kanskje dele dine egne? Sjekk her.
Ha ei deilig helg!!!

* * *

Elin Pelin Pøyle

7 comments:

  1. Svart er egentlig ganske fint , og som du sier det fremhever fargene :) Og gode gamle Rolling Stones - KULT ! Passer veldig bra til svart ;)

    God helg !
    Klem fra Janne

    ReplyDelete
  2. Hmm... sorte detaljer. Dette vil jeg være med på! Takk for at du opplyste meg om dette:) Det som er kjedelig er jo at de sorte detaljene jeg har er like som dine. Fet gitar, fint bord og bilderamme. Hva skal jeg finne på da? :)

    Kos deg i helga! :)

    ReplyDelete
  3. Sort ja...hm..lite hos meg, nermest ingenting.
    FIIIN SPEILRAMME!

    ReplyDelete
  4. Fine, svarte detaljar:)
    Og apropos svart; grunnen til at det er dumt med svart fôr, er visstnok at det då er vanskeleg å sjå kva som er i posen/veska.
    Ha ei fin helg, Elin!

    ReplyDelete
  5. Hei! Takk for kommentar hos meg. Du, det lille eselet er muligens til sigaretter - i følge min mann - som mener at en sånn ting ble brukt til noe sånt. Fine sorte detaljer du har. Ha en fin lørdag.

    ReplyDelete
  6. Så fine detaljbilder :)
    Åh, det er favoritt sangen min med Rolling Stones - digger den! ;)
    Kommoden var sånn når jeg kjøpte den, er nok rimelig gammel :) Litt dyr var den kanskje, men det var jo akkurat sånn jeg var på utkikk etter så da måtte jeg jo bare slå til! ;)

    Ha en fortsatt fin lørdag Elin :)

    ReplyDelete
  7. fine, sorte detaljer! Og så falt jeg pladask for det lille, oransje fatet ditt:-) Ha en fin lørdagskveld. hilsen Anne lise

    ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)