Monday, December 26, 2011

Romjul

November og begynnelsen av desember var en tøff tid for min del. Batteriet ble flatt, og jeg måtte begrense hardt på alt av "unødvendige"aktiviteter, deriblant blogging. Jeg ble både rørt og glad for alle koselige kommentarer og tilbakemeldinger jeg fikk fra dere. Dere er så gode!

Romjulen er derimot en avslappende tid. I år har både jeg og min kjære fri hele romjulen. Vi koser oss med film, turer, spill og puslerier. Kaja har brukt mye tid på å lage en snill vodoo-dukke:-)
I kveld drar hun avgårde til faren sin og blir borte til over nyttår. Da får vi se om jeg ikke kommer meg i gang med ett eller annet kreativt.Da jeg var i Ålesund før jul fikk jeg denne nydelige eggevasen av tanta mi. Den er fra Ingrids glassverksted
Jeg elsker formen og det enkle ved den. Tenker å anskaffe et par til i ulike størrelser og farger.

Apropos Ålesund, jeg sender varme tanker til alle vestlendinger og håper Dagmar ikke har fart for ille med dere. Det ser heldigvis ut til at det ikke har blitt personskader.

Jeg ønsker alle dere skjønne mennesker en deilig romjul!


* * *


Elin Pelin Pøyle

11 comments:

 1. Glassvasen var vanvittig nydelig!!

  ungene er hos svigers et par dager, så her har det blitt soving, vining, lesing, filming og kreering. Frode skal på jobb en tur i mårra før d blir mer vining og kos hos søstera mi og samboer på kvelden. De skal få et stettfat som jeg lagde i fjor høst. Jeg har satt et kubbelys på toppen m teksten "Fine folk" m demo og retro godteri på det nederste fatet. Trivelig å ha m sending ;)

  Fortsatt fin jul te dæ og dine Elin!
  Go klæm

  ReplyDelete
 2. Ha en fin romjul. Kos deg masse :)

  Klem Lene

  ReplyDelete
 3. SÅ fine bilder og den vasen
  var lekker... :)

  Guttungen min har vært hos faren
  sin på julaften, men kommer tilbake i kveld.
  Gleder meg til å få han hjem igjen :)

  Tenker at du får til å lage noe fint
  for du er så kreativ og flink.

  Ønsker deg en fin romjul videre.

  Klem fra Ida
  :)

  ReplyDelete
 4. Skjønn vase.
  Viktig å hente seg inn igjenn når batteriene tappes.
  Ha en fortsatt koselig romjul.

  ReplyDelete
 5. Hei! Så godt å høre at dere har tid til å nyte roen og freden i heimen. Beste medisin til lade opp batteriene. Fortsatt god jul til deg og dine kjære. Klem fra M

  ReplyDelete
 6. Har du fått en sånn fin vase ja?! Heldig :) Nå har sola snudd, og dagene blir forhåpentligvis lysere og lettere :) Husk å kjenn etter da, og ta vare på deg sjøl! Bruk de rolige dagene godt! Vi har vært hjemme hos min familie et par dager nå! Skal jobbe i morgen, så har jeg fri til Eskil starte på skola igjen! Herlig :) Ha ei fortsatt fin jul! KLEM.

  ReplyDelete
 7. Herlig vase.
  Ha en fin romjul!
  - AC

  ReplyDelete
 8. Så nydelig vase...
  Vil takke for den koselige julehilsenen jeg fikk av deg julaften :)
  Jeg har hatt noen rolige dager med mine, så derfor titter jeg ikke innom deg før nå.
  Håper du får masse påfyll av energi i dagene som kommer og ønsker deg en fortsatt fin romjul.
  Juleklem May Helen

  ReplyDelete
 9. Er så enig med deg, Elin, romjula er ei herlig tid:) Jeg kan bli litt melankolsk og tung i dagen før jul jeg også:) Det ligger så mange forventniger i luften, ikke minst har jeg forventninger til meg selv;)I år gikk det bedre enn på mange år, det er greit å vite til neste jul;)
  Kos deg i romjula og hent nye krefter til å møte det nye året med:)
  Varm klem fra Trine:)

  ReplyDelete
 10. Kjekt at du er tilbake:)
  Eg har fått lada mine batteri i Syden, og det var sanneleg godt å ikkje gjere noko som helst:))
  Det var ein nydeleg vase du hadde fått! Enkel og tidlaus:)
  Ha ei fin romjul, Elin!
  Klem ♥

  ReplyDelete
 11. Girlanderen kjøpte jeg på Tiger i sommer da vi var på ferie! For 10 kr :) Har liksom hatt den på vent, for jeg tenkte den kom til å passe godt til jul. Uka før jul hivde vi ut den enorme, fæle tv-reolen. Ble utrolig lyst og fint her. Skal på ikea på nyåret å handle inn noe nytt som tv`n skal stå på, også kunne jeg tenkt meg retrotapet bak :) Her er det avslappning og kos på høyt nivå. Eskil har fått se på Alene hjemme filmene i jula, og nå ser vi på nr 2 i reprise for ente gang :) Ha en fin kveld! KLEM.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)