Wednesday, November 7, 2012

Kos i november

Til tross for at jeg har bursdag i november så syns jeg dette er den tyngste måneden av alle. Dagene er mørke, været er surt, også er det den forbaska kulda som kommer snikende... Usj!

Så derfor er jeg litt ekstra snill med meg selv i november. Unner meg noe jeg har hatt lyst på lenge, som en knallgul Tolix-stol:-) Omgir meg med farger og ting som gjør meg glad, og tar meg tid til å male litt. Pleier humøret mitt, rett og slett. Kaffe i solkrus fra House Doctor makes me happy:-)NIB har fått nye, og utrolig lekre, nettsider. Se bare HER. Og der er det mye på gang, både med bloggtreff og herlige giveaways, så du burde virkelig titte innom. Og månedens utfordring, selvsagt. Denne gangen var temaet KOS, og dette er mitt bidrag.

I dag gikk logistikken helt i stå, og det blir sen middag fra den lokale pizzasjappa. Og I kveld med YLVIS. Det er også kos:-)

Håper dere også har en koselig kveld!

* * *

Elin

13 comments:

 1. Herlige bilder, Elin! Ekstra viktig å gjere det koseleg inne i vinterhalvåret:) Og noko nytt og høgt ønska må vi sjølvsagt unne oss - sjølv om det snart er både bursdag (eg i des.) og jul...
  Fortsatt fin veke til deg!

  ReplyDelete
 2. Enig, november er den tyngste måneden. Lurt å jobbe litt ekstra for at den skal bli hakket lysere. Gult er lurt i så måte.

  ReplyDelete
 3. Dette bidraget likte jeg!! Herlige, fargerike bilder og flott skrevet innlegg. Så enig med deg, dette er kos for meg også.
  Lykke til i utfordringen og nyt kvelden :)
  Klem Camilla

  ReplyDelete
 4. Knallfint bidrag, flotte farger, og det hekla teppet er bare flott og koselig:

  ReplyDelete
 5. Vi novemberbarn burde vel jublet over måneden vår, men den er litt tøff og trang ja. Herlig å se d gule lyspunktene, for ikke å snakke om malegleden hos deg. Grattis med kul stol! :)

  ReplyDelete
 6. Eg og er novemberbarn og har et novemberbarn så det er koselig med bursdagsfeiring i denne måneden som kan være både mørk og litt tung...herlige farge på Tolix stolen din!!
  Knallfint bidrag:)
  Fine dag til deg!
  Klem

  ReplyDelete
 7. Herlige glade bilder!
  Jeg nyter de mørke, våte dagene med at "jeg har lov" til å være inne og føler ekstra flink når jeg er ute på tur i mørket:) Litt verre med det å stå opp, det må jeg inrømme...
  Ha en finfin torsdag, snart helg igjen:)
  klem Cathrine

  ReplyDelete
 8. Så hyggelig - virkelig kos med kaffekoppen og malesakene :)

  ReplyDelete
 9. Så friske og fine bilder :)
  Likte så godt den gule stolen !

  Janne

  ReplyDelete
 10. Jeg liker din måte å takle november på, fin og fargerik! :)

  ReplyDelete
 11. Herlige bilder! Digger den gule tolix stolen og krusa. Det er bra at du gjer det beste ut av årstida. Eg synes at kvar årstid har si sjarm, men det er klart det er kjekt når sola "snur" og dagane igjen blir lengre:-)

  ReplyDelete
 12. Hei på deg! Det innlegget her har gått meg hus forbi! Grattis med ny kul stol,den var knallstilig :)
  Her går det bare bra!! Bedre for hver dag,litt mer energi så nå er alt toppers :)
  I kveld har jeg vært med Eskil på svømming,og ellers bare kosa meg i sofaen og sett på tv!
  Nå burde jeg køye,men du kjenner jo meg :) Nattaklem!!

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)