Wednesday, December 1, 2010

Dagene flyr...

Plutselig var det desember, og jeg sitter her med en haug av halvferdige prosjekter. Noen som kjenner seg igjen? 14 stk heklede servietter til min svigerinne til jul, jeg holder på med den syvende.. En veske som skal være kalendergave til Kaja-mor, halvferdig. Kjolen hun vil ha på seg på julaften, ikke helt ferdig montert. Også videre... Og stakkars tuppa er fortsatt syk, og hjemme fra skolen på 8. dagen. Ikke så lett å få gjort hverken det ene eller det andre når jenta mi har det vondt og vil ha trøst og oppmerksomhet.

Men jeg velger å ikke la meg  stresse:) Desember skal være kos, fred og frydefull forventning, både for store og små. Så jeg tar det litt og litt. Noen masker her, noen pepperkaker der, kommer vel i mål i år også:)

Søndag var jeg på juleverksted med gode veninner. Med pepperkakebaking, gløgg og Elvis som sang julen inn så fikk i hvertfall jeg julestemningen på plass. Desember er en skikkelig stas-måned! God natt til dere:)4 comments:

 1. Godt å høre at det er andre som har arbeid utestående. Selv ligger jeg etter planen i det meste. Verken julekaker eller julegaver er i boks. Og det var noen som nevnte julekort her forleden. Ja, ja... jeg gjør som deg, lar meg ikke stesse. Man får ta en ting av gangen :) Ha en fin advent :)

  ReplyDelete
 2. Stakkars litla jentå da som fortsatt e sjuke :o(

  Utestående arbeid og forberedelser e det eg så vinne på trur eg, som du sikkert har forstått ;o)

  Jula komme jo uansett, og javisst e det viktigast å kosa seg :o)

  ReplyDelete
 3. Hei Elin!
  Det var jo ganske fint at du har tittet innom, så kunne jeg oppdage bloggen din :) Ser du har mye fint her inne. Og du, jeg kjenner meg igjen :) Her er det mange halvferdige prosjekter også.....Men ting tar tid, sånt er det bare. Klem fra PillePalle

  ReplyDelete
 4. Du har helt rett, det skal være rom for kos og ro i desember. Men akk, det er mye som skal gjøres. Men som du sier, vi får ta litt kaker her og litt vask der, så blir det jul uansett. Som alltid.

  Ha en deilig kveld!
  Klemmer fra meg.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)