Saturday, December 18, 2010

Glass & tekstiler

Først av alt, tusen takk for gode ønsker og varme kommentarer på forrige innlegg. Det varmet virkelig:-) Og velkommen til nye følgere. Jeg setter så stor pris på hver eneste en av dere!

Jeg skal ikke sitte så mye foran pc'en enda, kjenner jeg. Men jeg må bare vise hva jeg fant i dag (eller i går har det visst blitt). Jeg måtte inn til byen for å ta røntgen, og som det surrehuet jeg er så troppet jeg selvfølgelig opp en time for tidlig. Vel, heller det enn for sent. Men da var ihvertfall veien kort til Fretex, hvor jeg forelsket meg helt i denne nydelige skålen med stett som nå pynter opp stuebordet mitt med lys i.Det ble også en kjapp tur innom Saab Tekstil hvor jeg fant noen søte stoffer som minnet meg om sommeren og fine border og perlesnorer (de som er i skålen). Ønsker dere en deilig helg:-)


4 comments:

 1. Denne skålen er kjmepfin. Fin farge, fin mønster. Godt å lese at alt gikk bra med deg. Dette var jo sikkert et stort sjokk. Sjønner godt jeg, selv har jeg vært i en slik situasjon for mange år siden. Vil adri glemme det.
  Ha en fin adventshalg, slapp av og kos deg masse. Varmer klemmer fra PiPa

  ReplyDelete
 2. For en skremmende opplevelse du hadde - godt at du er like hel! Livet er virkelig sjørt.. huff.
  Så flott den skåla fra Fretex var - nydelig! Likte tekstilene også :-)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, måtte le når du skrev at jeg til og med fikk klesvasken min til å se lekker ut ;-))

  Håper du har det bra! Du får pleie deg selv ekstra mye :-)

  Ha en deilig søndag!

  God klem fra Lindis, Min Lille Hule

  ReplyDelete
 3. Hei!! Så bra at lyktene ble fine på første forsøk!! Jeg lagde noen små i natt, men det ble litt for kaldt så noen ble til iskuler;) Jeg prøvde med konditorfarge, og det ble kjempestilig. Men jeg har hender som Shrek i dag;)
  Har ikke sett før nå at du har vært uheldig! :-S
  Håper det går bra med deg!!!
  Klem.

  ReplyDelete
 4. Hehe, det var akkurat det som var årsaken til at jeg forsov meg og. Jeg er et skikkelig nattedyr, da får jeg gjort mest. Så jeg vaska kjøkken jeg, til klokka var nesten 3 på natta. Ikke rart man blir en smule trøtt kanskje! Men i dag gikk det heldigvis fint, og Eskil rakk julegudstjenesten,så det var jo enda godt :p
  Nå er det endelig juleferie her i huset!

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)