Thursday, April 28, 2011

No ser eg atter slike fjell og dalar

Først av alt, TAKK for alle de søte kommentarene på skatollet mitt:-) Det er så kjekt med sånne tilbakemeldinger. Og jeg ble jo kjempefornøyd, da:-)

Stresset igår og stresset i dag. Kofferter pakket og klar. Først på jobb, så til ryggbehandling, så avgårde å plukke opp leiebil, så hjem og hente Kaja, så på vei til Sunnmøre! Jippi!!! En reise som kom litt brått på, men faren min er syk og trenger et lite oppmuntringsbesøk:-) Siden ryggen er som den er blir det en rolig tur, med mange stopp og overnatting.

Det som er ekstra kjekt er jo at det står en splitter ny leilighet der og venter på litt kjærlig omsorg:-) Siden jeg eier den sammen med min bror, og han ikke er like retro-hypp som meg, så blir det nok en helt annen stil der enn i Fragmenter-heimen. Det kreves litt når to familier skal bli enige om hvordan en leilighet skal innredes, og smaken er forskjellig:-) Men det viktigste er at det blir en helhetlig stil, og et sted der man kan finne roen. Og det tror jeg vi skal få til :-) Bilder kommer etter hvert!

No ser eg atter slike fjell og dalar... Tross i vond rygg så gleder jeg meg til bilturen. Håper på godt vær. Og med blid jente i baksetet (hun har det med å være blid:-)) og den vakreste naturen jeg kan tenke meg, så blir dette helt knall:-)


Åh, som jeg gleder meg til å stoppe bilen, ut å strekke på bena og nyte synet av mektige Trollveggen. Bildet er lånt herifra.På vei hjem igjen skal vi ha et lite stopp som jeg gleder meg ekstra til. Og spent er jeg også:-) Skal nemlig møte ei dame som jeg har møtt her i Blogglandia! Det kommer nok litt om det også etterhvert:-)


Men nå blir det stille fra denne kanten tre hele dager til ende, siden jeg blir uten pc, nett og det hele:-) Så jeg ønsker dere alle ei fantastisk flott helg!

* * *

Elin Pelin Pøyle

11 comments:

 1. Hei på deg, Elin! :)

  Så vakkert bilde, er vi ikke heldige som kan boltre oss med så nydelige natur? Det synes jeg :)
  Håper dere får en fin tur, og gleder meg til p se bilder av leiligheten.
  Spennende med å møte noen her i blogglandia da.. Kanskje du legger ut bilder av møtet? :P

  Ha en fin tur!!
  Klemmer fra Ida

  ReplyDelete
 2. Ha en flott tur, kjære Elin! Selv har jeg vært i Sunnmøre for 7 år siden og må innrømme, det var helt fantastisk. God bedring til deg og faren din.
  Klemmer fra PiPa

  ReplyDelete
 3. vakre trollveggen! Det finnes ikke mektigere eller vakrere enn fjell og fjorder!

  Vi tilbrakte hele påsken på sunnmøre - helt herlig! God tur og nyt dagene!

  Klem

  ReplyDelete
 4. Det er fin natur i Sunnfjord, men eg må innrømme at Sunnmøre er hakket finare:) Håpar turen går greitt, og så må du kose deg med bloggtreffet hos R.
  God bedring til både deg og far din:)
  Klem ♥

  ReplyDelete
 5. Nydelig bilde.
  Blir sikkert koselig med en tur "hjem".
  Ha en fin tur, og kjør forsiktig.

  ReplyDelete
 6. Heisan Elin
  Vakkert naturbilde! Ønsker deg en herlig helg og bedre rygg!
  Så må jeg hive meg på skatoll-beundringen jeg også; det ble bare så utrolig fint! Tapet gjør trylleslag med ting i blant!
  Kos deg!
  Klem fra Kaspara

  ReplyDelete
 7. God tur !
  Ja, ingenting kan måle seg med den nydelige naturen på Sunnmøre.Har kjørt der for noen år siden, kjempefint:)

  ReplyDelete
 8. Vakkert bilde!! Håper du storkoser deg denne helgen :)

  ReplyDelete
 9. God tur og ha ei knallfin Helg!!

  ReplyDelete
 10. god bedring til pappaen din, Elin Pelin:) Kos deg i helga og ja...naturen på den kanten av landet er bare vakker:)
  Skal du møte Sonja?
  Klem fra Trine:)

  ReplyDelete
 11. Av alle merkelige ting man kan drive med på natterstid, så har jeg nå bakt ei oreokake! Så det er best du kommer innom på kaffe:) Glede meg!! KLEM.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)