Tuesday, May 3, 2011

Kaffekos på Dovre

Jeg begynner å komme til hektene igjen etter en travel, innholdsrik og koselig helg. På de tre korte dagene jeg og Kaja var på Sunnmøre fikk vi tid til å besøke familie og venner, glassblåsing, kjoleverksted-besøk, bruktbutikker og skattejakt på stabbur og låve:-) Dette vil bli behørlig blogget etterhvert.

På turen hjemover hadde vi et planlagt stopp på Dovre hos en bloggsøster som jeg ikke har møtt in real life før. Hvis jeg hadde gruet meg ørlite grann så var det helt grunnløst. Randi og Eskil tok herlig i mot oss! Selv om Eskil er noen år yngre enn Kaja så fant de helt tonen. De koste seg med å hoppe i høy og på trampoline. Eneste gangen jeg så de var når Randi serverte is:-)  Og vi skravla og koste oss. To timer fløy altfor fort! Og Randi hadde ordna med så fine gaver til meg at jeg nesten mistet munn og mæle...

Hun hadde sydd denne kule puta til meg♥
Jeg fikk denne søte skålen♥ 
Jeg fikk lov å velge stoffer fra stofflageret hennes! Denne pene bunken ble med meg hjem♥♥♥Det er ikke rart jeg ble litt satt ut?! Kjære Randi, det var utrolig koselig å treffe deg:-) Jeg tar mer enn gjerne turen innom igjen!

For de av dere som følger med på bloggen til Randi, så vet dere at hun har pusset opp kjøkkenet. Det var sååå fint! Jeg elsker det fargevalget hun har gjort med lilla og orange ved spiseplassen. Så kult!!

God tirsdags ettermiddag!

* * *

Elin Pelin Pøyle  10 comments:

 1. Ojojoj- for et bloggetreff! Jammen mye fint du fikk av Randi. Skålen var jo underbar! Digger å høre at bloggere bestemmer seg for å treffes :)

  Gleder meg til å høre mer om turen- kjoleverksted og glassblåsing hørtes veldig interessant ut!

  Ha en fin uke!

  ReplyDelete
 2. Så koselig :) Artig med slike bloggtreff . Kul pute du fikk av Randi ,og superfin skål :)Og stoffene var fine alle sammen .
  Klem fra Janne :)

  ReplyDelete
 3. herlige gaver og trivelig besøk, ser jeg:) Har likedan skål jeg og puta er sååå fin:) Alltid artig å få stoffer:)
  Bloggtreff er bare så spennende og blir akkurat så trivelige som man har sett for seg...Selv om det kribler litt i magen til å begynne med:)

  Blir artig å se hva dere gjorde ellers i helga og hva du har kuppa på bruktbutikker:)

  klem fra Trine:)

  ReplyDelete
 4. Jasså, er du møring du da ;)

  Så trivelig å møte en bloggsøster da! Det gjorde jeg her om dagen også...kilte litt ekstra i magen, så skjønner deg godt jeg ;)

  Elsker å være inne hos Randi!
  Masse kreataive ideer og glade farger...
  Fyttikatta, så flotte gaver du fikk med deg hjem da...gleder meg til å se hva du skal sy av stoffene..du er jo blitt en riktig racer på maskina nå :)

  ReplyDelete
 5. Det var mange flotte gaver, koselig at bloggvenner treffer hverandre. Ønsker deg en fin maikveld, og gleder meg til å se bilder fra skattejakten:)

  ReplyDelete
 6. Dette høres ut som et supertrivelig treff - kan tenke meg at to timer var altfor lite.
  Så leit at din far er blitt syk, men sikker på at besøk av datter og barnebarn gjorde susen :-)
  Føler at jeg ble litt nyskjerrig på akkurat hvor du kommer fra, og er helt enig med deg at naturen på Sunnmøre er helt unik. Jeg tar en lignende tur til neste helg, men bruker hurtigbåten denne gangen.
  Ha en fin kveld videre.
  Klem

  ReplyDelete
 7. Koseleg å lese om ditt møte med Randi:) Og slike fine gåver du fekk!
  Spent på å sjå kva anna du kom heim med...
  Sonja :-)

  ReplyDelete
 8. Tusen takk for fine ord:) Det var sååå koselig med besøk! Tror det var forelskelse ved første blikk da Eskil møtte Kaia, han ble jo helt betatt og har prata om ho både i går og i dag:) Håper virkelig dere kommer innom igjen ja!! Nå har vi feira fra oss, for i dag. Så blir det litt mer til helga! Gleder meg til å se hva du skal sy fremover:) Klem.

  ReplyDelete
 9. Ikkje overraska øve rause Randi :o)

  Heldige du, og jammen hørres det vellykka ut ja, ikkje overraskende det heller :o)

  Eg pusle nå på og styre te det markedet eg. I går var eg for sliten, men i dag har eg vore kjempeflink. Klapp på skuldera te meg faktisk ;o)

  Skikkelig god natt snuppa!

  ReplyDelete
 10. for et herlig møte dere har hatt, så gøy å møte noen man egentlig ikke kjenner, men så kjenner man hverandre liksom likevel!!

  skjønne gaver, herlige folk!

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)