Friday, June 10, 2011

Blogge-problemer. Noen som kan hjelpe??

Jeg sliter med Blogger for tiden. Innleggene jeg poster dukker ikke opp i bloggrollene hos de jeg vet har meg på lista. Heller ikke i Nib sin blogroll. Og jeg blir frustrert, for jeg er jo grønn på sånt:-/

Bildet er lånt herifra


Så er det noen datakyndige der ute som har noen gode tips å komme med?? Da blir jeg veldig glad:-)

8 comments:

 1. Jeg fikk deg opp i min bloggroll, og jeg føler veldig med deg ang. datatekniske problemer på bloggen. Virkelig FRUSTRERENDE. Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg med problemene, men finnes sikkert mange andre som kan dette, klem fra meg:)

  ReplyDelete
 2. Du er i min bloggroll også, men jeg kommer ikke opp i noens så langt siden 3. juni... grmf...
  Så det er noe feil, håper det retter seg. Har lett etter steder å klage, men jeg finner ingen.
  Jaja-klem!

  ReplyDelete
 3. Stakkar . Jeg hadde fått hetta , men jeg har heldigvis ei søster som kan data. Du er inne hos meg . Håper noen kan hjelpe .

  Ønsker deg ei fin helg :)
  Klemmer fra Janne som liker bloggen din kjempegodt !

  ReplyDelete
 4. Ups . De 2 siste innleggene har ikke kommet inn hos meg ser jeg .

  ReplyDelete
 5. Kjedeleg med alt rotet som er med blogger for tida:( Håpar det ordnar seg for deg.
  Du ligg iallfall på min bloggroll no, men eg har ikkje fulgt så nøye med på den. Eg ser oftast på leselista etter nye innlegg.
  Ha ei riktig god langhelg, Elin!

  ReplyDelete
 6. Mange som sier det funker å bytte til Google chrome..!!! Jeg har mistet følgerene mine.. IGJEN!! Nå syns jeg det har vært fryktelig mye tull med blogger den siste måneden!!!

  Håper det ordner seg fort :)

  Klem :D

  ReplyDelete
 7. Jeg har akkurat det samme problemet!!! :( ARGH!

  ReplyDelete
 8. Hei!! Takk for omtanke:) Her går det bare bra, men nå er jeg mildt sagt sliten! Hadde jo såklart arbeidshelg midt oppi det hele. Og med DEN omvegen for å komme til Otta, i tillegg på en noe usikker fjellveg blir man litt lettere stressa. Sent i gårkveld åpna de e6 midlertidig, og i dag kunne jeg heldigvis ta den vegen igjen. Men man føler seg ikke særlig høy i hatten når man kjører gjennom et område hvor det har gått mange ras, og elva er enorm og stri rett nedenfor.På jobb var det jo også litt av et kjør, men nå har jeg heldigvis fri noen dager. Det skal bli ubeskrivelig godt:) Eskil tar igrunn det hele knusende med ro. Han har vært mest opptatt av å pumpe vann fra kjellerne. Nå er det heldigvis tomt der, og elva minker. Nå er det regn og jordras for de som bor i høyden som er største bekymringa. I kveld er himmelen helt svart, så det blir nok ei bløt natt. Men alt i alt slipper vi lettvint unna, iforhold til det mange andre gjør. Det blir nok mye skader videre nedover i landet når vannet flytter seg sørover:( Håper dere har hatt ei fin Gøteborghelg! Blir spennende å høre hva dere har gjort! Ha ei god natt! KLEM.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)