Monday, June 13, 2011

Tur til Göteborg og litt klaging

Da pinsehelga sto for døren gikk det plutselig opp for meg og min kjære at vi hadde 3 blanke fridager uten barn, siden Kaja skulle være hos faren sin. Hva gjør man da?? Pakker en liten koffert og tar et par dager i Göteborg:-)

Selvfølgelig ble jeg sjuk, og her kommer klage-biten. For nå er jeg så innmari lei!!! Denne gangen er det riktignok bare en forkjølelse, og strengt tatt liten grunn til klaging. Men dette året har vært bratt, og det ene avløser det andre uten at kroppen får sjansen til å komme seg til hektene mellom slagene. Så i dag ligger jeg i senga og synes synd på meg selv. Over hodet mitt henger  en beksort sky, mens sola flotter seg på blå himmel utenfor. Sånn, klaging unnagjort:-)

Så, tilbake til Göteborg. Vi rusla rundt, spiste godt og kosa oss som best vi kunne. Men verken shopping-lysta eller loppis-lysta var helt til stede. En tydelig indikator på skral form for min del:-) MEN vi fikk tatt en tur innom Kommersen, en brukthall med mange små boder. Veldig mye ræl, men gidder man å lete så kan det dukke opp noen skatter.
Kommersen, loppis med kul fasade. Har du planer om en tur til Göteborg og ønsker å ta turen innom, er adressen Førsta Långgatan 27.

Den kule lysestaken og IRA-boksen fant jeg på Kommersen. Boksene med vakreste Audrey på plukket jeg med meg fra en mysig, liten kaffe- og sjokoladeshop.
Det ble forresten  et stopp på Ikea også. Der tok vi med oss noe som nå er montert og på plass, og meningene er svært delte her i heimen. Jeg er begeistret, min kjære NOT. Er spent på å høre Kaja sin dom. MEN innretningen har fått meg ti å innse at jeg må strippe stua for nips. Så når formen er litt bedre så skal det plukkes nips, og bilder får dere se etterhvert. Hva tror du det er??


Har du hatt ei fin pinse?

* * *

Elin Pelin Pøyle
13 comments:

 1. Hei! Uff, så kjedelig, mange god bedrings-tanker fra meg!! Det kan jo hende kroppen din trenger mer tid etter at du var skikkelig dårlig! Du må høre på kroppens signaler , og ta vare på deg sjøl!! Fint at dere tok dere en liten tur da, koselig å bare være 2 litt og:) Fine lopper, og nå er jeg spent på hva du har kjøpt. Fantasien min virker ikke i dag, så jeg har ingen aning om hva det kan være...
  Ha en fin kveld! KLEM.

  ReplyDelete
 2. Det var noen sneisne bokser du fikk med deg hjem!! God bedring fra meg også.

  ReplyDelete
 3. Kjekt å komme seg vekk litt, men så trasig å få turen delvis ødelagt av sjukdom. Du får no berre ta tida til hjelp, og passe godt på deg sjølv:)
  Den blomstrete boksen var veldig fin:)
  Spent på kva du kjøpte på Ikea... det er tomt for forslag her også...
  Ynskjer deg ei fin veke:)

  ReplyDelete
 4. Hei på deg! :)

  Det er deilig med litt barnefri i blant, og man kan dra på slike utflukter. Men, så trasig at du ble syk... Det er aldri gøy, særlig når været har vært bra og når dere skulle på tur. Men, uansett det var noen flotte skatter du fant. Den boksen var jo bare knallfin!

  Ikea er et must! Hmmmm... hva har du kjøpt tro... noe til hagen kanskje? Møbler? En stol? :D

  KLEM

  ReplyDelete
 5. Må være den kuleste fasaden på loppis ever! :D

  ReplyDelete
 6. Så uflaks du skal ha da Elin, huff :(
  Bra dere fikk en koselig tur allikevel da, med god mat og loppis :)

  Jeg stråler hver gang jeg møter noen som liker Andy Warhol :D Hihi!
  Du da, du er da ingen amatør på kunstfronten! Du er kunstner du Elin! :)

  Åh, jeg bare digga de Audrey Hepburn boksene!! Lucky you assa!
  Har bestilt meg en retro filmplakat for filmen Breakfast At Tiffany´s jeg nå. Klarte å søle hvit maling på Ghost World plakaten min.. gud veit hvordan jeg fikk det til.. *rister oppgitt på hodet*
  Men når det gjelder sjokolade og maling, ja da søler jeg _alltid_! Vimsehue er jeg :P

  Hmm, hva kan du ha kjøpt.. et møbel som gjør at du må fjerne nips *tenker så det knaker* En hylleseksjonsak kanskje? Blir spennende å se!

  God bedring Elin, nå håper jeg helsa slutter å kranlge med deg snart!! :)

  ReplyDelete
 7. Så kjedelig å være syk støtt og stadig. Riktig god bedring til deg! Når det gjelder kjøpet ditt er det ikke godt å si hva det kan være. Er nysgjerrig nå merker jeg. :)

  ReplyDelete
 8. Digger IRA boksen! For noen farger!

  Dritkjipt å bli sjuk da når man skal kose seg...
  Vi var innom en stor fin bruktbutikk litt i utkanten av Gøtebort...hva het nå den igjen? Jeg plukket med meg endel derfra. Det var en av disse svenske bruktmarkedkjedene...si fra hvis du skal tilbake, så skal jeg finne det ut...

  Vi har vært i Budapest i helga i bryllup. Uten barn. Sovet leeenge og ikke gjort så mye egentlig. Var på sirkus da. Det var konge!! Ikke som sirkus hjemme...mest mennesker som gjorde fantastiske ting og hadde fantastiske kosytmer og med fantastisk korografi og fantastisk orkester....her ble det mye fantastisk gitt ;) Klæm

  ReplyDelete
 9. Stakkars deg! Ikke noe artig å være syk...:(
  Men Gøteborg er jo bare en herrrlig by!
  Har ikke vært på loppis der, men skal notere meg tipset her til neste gang!
  Ingen aning om hva du har kjøpt... Men siden du må strippe stua for nips, er det kanskje noe med mye mønster/farger? Hmm, vet ikke, men vil gjerne vite!;)
  Klem

  ReplyDelete
 10. Heisan Elin
  Håper du friskner til snart!
  Herlig å se Kommersen som vi har vært på drøssvis av ganger her i huset. Det er tydelig at fasaden er pusset opp siden sist vi var der for noen måneder siden.
  Som du sier; mye ræl, men midt mellom alt rotet kan man finne små skatter. Likte så godt Ira-boksen.
  Fin ny uke til deg og god bedring!
  Klem fra Kaspara

  ReplyDelete
 11. Åhhh, den Boksen da!
  *sukk*

  Så kjedelig at du var sjuk da :o(
  Det legger ein demper på det meste det ja...

  Då hjelpe det jo feks å få flotte pakker i posten ;o)
  Så harligt stoff!!!
  "Kortet" var jo kunst i seg sjøl! Eg får ta bilde av det te scrapbook-prosjektet mitt tenke eg ;o)

  Tusner på takk vennen!!!

  ReplyDelete
 12. Gøteborg har jeg ikke vært ikke besøkt siden mamma og pappa pakket meg og lillebror i bilen, for nok en bilferie. Dette var da alle dro på bilferie i Skandinavia om somrene, og Sverige og Danmark var et must..hehe:)
  Utrolig kul fasade på loppisen da, og kjempefin boks du fikk med hjem!
  Håper du er frisk igjen nå<3
  Klem

  ReplyDelete
 13. den boksen var super kul!! så håper jeg at du snart har fått din del av sykdom og plage, og at det blir et oppadgående år med masse glede og en kropp som spiller på lag med deg.
  hilde

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)