Saturday, September 24, 2011

Mens jeg venter...

I skrivende stund sitter jeg på det lokale kjøpesenteret og venter på høstens motevisning. Kaja skal være med å vise ulltøy for barn:-) Det er loppemarked også i bygda vår idag. Jeg rakk innom en tur og fikk med meg noe sengetøy, et par nydelige kjoler og litt porselen som vil bli blogget senere. Og Innsekter i farger fra 1963, som jeg sitter og blar i nå og legger store planer for.
Mens jeg nyter en kopp cappuccino og venter på Kaja-gull i ull:-)

Bilde tatt med Iphone = litt dårlig kvalitet


Jeg elsker illustrasjonene i disse gamle fauna- og florabøkene. Og det er jeg såvisst ikke alene om i Blogglandia:-) Jeg bruker illustrasjonene til hjemmelagde kort og i bilder jeg lager. Hvis bøkene er veldig pene så beholder jeg de, og tar heller kopier av illustrasjonene som jeg bruker i mixed media art. Bøkene blir nemlig lest i også:-)

Hva bruker du disse vakre illustrasjonene til?

* * *

Elin Pelin Pøyle

5 comments:

 1. Hei! SÅ koselig et bilde! Ingen tvil om at du kosa deg der nei :) Jeg og elsker sånne bøker!! Har ei soppbok,men har ikke hatt hjerte til å "ødelegge" den enda. Smart å ta kopier å bruke!! Kaja på motevisning vil jeg tro var midt i blinken for henne :) Ha en fortsatt fin kveld og helg!!! STOR klem fra Randi på jobb :)

  ReplyDelete
 2. Å, fine boken!
  Motevisning med ulltøy..Så moro! Det minner meg veldig om da jeg var rundt 8 år, og gikk motevisning for beneton. -Og en brudesalong. Det var stor stas:)

  Jeg har brukt min flora i farger til å lage en slags vimpelrekke, med blondebrikker mellom boksidene...sterkt inspirert av sukkertøy for øyet;) (hadde spurt pent, altså)

  ReplyDelete
 3. Såklart - Her er link: http://spirelloskrimskramserier.blogspot.com/2011/07/stuekrok.html

  Viser den lille jeg laget, ihvertfall;)

  ReplyDelete
 4. Å, en så vakker bok!! Her var du heldig! Ikke så ofte man kommer over slike skatter:)
  Høres ut som du har en god kreativ plan med den<3
  Klem

  ReplyDelete
 5. Så artig at du har ein gryande modell i familien:)
  Eg har aldri kome over slike fine, gamle bøker. Hadde vore kjekt å bruke til kort og slikt, som du skriv:)
  God søndag, Elin!

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)