Sunday, September 18, 2011

Stilleben

En morsom utfordring på gang hos Lidyll. Vis meg dine stilleben (eller utstillinger, om du vil). Sånne finnes det noen av rundt om i heimen. Det er jo på den måten en får vist frem og gledet seg over alt krimskramset en drar i hus:-) Og som den bibliotekaren jeg er, så er jeg glad i å bruke bøker. Jeg syns det er VAKKERT med bokrygger:-)

Så her er et par av mine stilleben (for øyeblikket). Med bøker.


God søndag, godt folk:-)


* * *


Elin Pelin Pøyle

11 comments:

 1. Hei! Så fine bilder! Er det øverste bildet du har laga nytt? Kjempestilig!! Her er det en skikkelig daff søndag i dag, og det er sååå godt :) Ute regner det, og inne går det i tom&jerry, uno, data og kos :) Brettet fra Ikea er nytt ja, men tror kanskje de har hatt det for noen år siden også- Ihvertfall et lignende et! Det er skikklig fint!! Jeg og storesøster Mari var på en bytur fredag,så da ble det litt shopping :) Senere skal jeg rydde ferdig roterommet mitt, som du har vært så heldig å være inne på, haha! Så skal det sparkles og males. Kjøpte meg nytt arbeidsbord på ikea og,tor det blir bra! Ha en fin søndag dere og!! STOR KLEM.

  ReplyDelete
 2. Hei hei!
  Jeg deltar også på Lidyll sin utfordring og måtte selvfølgelig se på alle andres bidrag!

  Nydelige stilleben du deltar med, elsket spesielt den søte nostalgiske leka :)

  Fabelaktig helg til deg!
  Maia

  ReplyDelete
 3. Så fine bilder!
  Jeg er også glad i å bruke bøker. Er så glad i vakre, fargerike/stemningsfulle bilder...!
  Ha en fin søndag!
  klem♥

  ReplyDelete
 4. Fine! Du kan dette med stilleben:)
  Ja, naturen på Vestlandet er ei lise for sjela... berre ein veit å sjå seg rundt:)
  Klem

  ReplyDelete
 5. Så flott!!!
  Det bildet på det første bildet var utrolig stilig, og den fine gamle snurrebassen da... (Eeh, heter det snurrebass? Syntes plutselig det hørtes så rart ut)

  Jeg har også bøker i stabler som pynt! Er jo dumt å hjemme bort flotte bøker, når man kan bruke de som pynt...

  Ha en finfin kveld!

  ReplyDelete
 6. Så flotte stilleben Elin :)
  Du kjøpte deg sånt nett du også ja ;) Det brukes hver dag det nå ;)
  Var sjokoladen godt assa? Hmm.. er nå litt skeptisk jeg da. Men den forsvinner nok, får vel lavt blodsukker en dag å propper i meg hele greia tenker jeg ;) Alle eskene var så fine, men kunne jo bare kjøpe en syns jeg.
  Derfor ble det den brune, fordi det er samme type eske som til Warhol klokka mi :)

  I dag har det vært innedag med altfor mange kopper med te og nesa nedi pensum ja, men det jo trivelig det å :) Er jo så interessant at jeg nesten ikke får lagt fra meg boka!

  Klem :)

  ReplyDelete
 7. så masse fine stilleben - og det var virkelig dekorativt og fint med bøkene. det er jo sant som du sier at det er så mange fine bokrygger....jeg tror jeg må begynne å bruke mer bøker i interiøret jeg og gitt.
  strålende søndag til deg.
  klem

  ReplyDelete
 8. Fine stilleben hos deg. Morsomme fargekombinasjoner, og jeg er helt enig i at bøker gjør seg i et hvert stilleben. Lykke til i utfordringen :)

  ReplyDelete
 9. Nydelige bilder!! Vakre som bare det... Bøker ble prikken over i´en her hos deg!

  Bildet på det øverste bildet var kjempeflott. Likte så godt rødfargen på skiltet mot de hvite og grå bakgrunnen/ husveggen.. Veldig fint!!!

  ReplyDelete
 10. Oi! dette var flotte bilder, fallt faktisk pladask. Liker uttrykket med to vekkerklokker på engang.

  Dette er nok en av mine favoritter i stilleben utfordringen.

  ReplyDelete
 11. Hei du!
  Så utrolig gøy at du hang deg på utfordringen min! Det er liksom det at folk gidder henge seg på som gjør sånt noe gøy!*smile*

  ...flott bidrag også! Svak for bøker selv jeg-så har et kjempe lasss...og akkurat nå bor vi jo så smått...så ikke halvparten har fått plass engang...men bøker er vakre syns jeg!*smile* Og så elsker jeg vekkerklokke-eller klokkene mener jeg...*hihi*

  ..det er fortsatt endel tid igjen på denne utfordringen, men når tiden løper ut, er det tid for avstemmning og kåring av vinner inne hos meg*smile* Det er jo selvfølgelig en gevinst til vinneren*blunkesmil*

  Ønsker deg en flott uke!
  Klem fra meg

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)