Thursday, April 19, 2012

Innendørs vår

Været har vært mildt sagt skiftenede her i det siste. Det har vært solskinn, snø, haggel og rein om hverandre. I dag er det grått og fuktig ute. Jeg ser fristende innlegg om uterom rundt omkring, men er nok ikke der helt enda.

Inne er her ihvertfall vårstemning:-)


Det har begynt å spire og gro i minidrivhuset som jeg viste i sist ukes Fredagsforming. Kvistene som ble med inn etter beskjæring av epletreet har sprunget ut i blomst. Og på spisebordet står søte skåler med karse i. Ser fint ut, og smaker godt både på brødskive og i salater:)

Den turkise skålen i pressglass og vasen er fine bruktfunn som ble med hjem fra Stockholm i påsken.

Det har vært lampefokus på bloggen her denne uken, og jeg er ikke helt ferdig enda. Følg med på morgendagens Fredagsforming;)

Velkommen til nye følgere, og TAKK for alle koselige ord som blir lagt igjen her. Jeg setter stor pris på hvert eneste ett

Ha en toppers torsdag:-)

* * *

Elin Pelin Pøyle

9 comments:

 1. Ja,nå må jeg få kjøpt meg noen frø:)Er så koselig med litt spiring i vinduskarmen:)
  Ha en fin dag,grått her med..
  klemklem

  ReplyDelete
 2. Deilig med vår inne:)
  Her er det og et veldig varierende og "slitsomt" vær:)
  Kaldt er det og...
  Gleder meg til og kunne plante litt ut, og til at det går an og sitte ute og nyte blomstene ♥

  Ha en fin fin dag!!

  ReplyDelete
 3. Er ikke mye uterom her heller enda.. Men håper det blir litt her også etterhvert...selv om plassen er liten.. Ha en fin dag! :-)

  ReplyDelete
 4. For en fin måte å vise frem frøene på! Jeg har plantet i jordbriketter, som igjen står i plastbokser i vinduskarmen. Ikke mye fancy fremvisning i det nei. :)

  ReplyDelete
 5. Jeg venter også på go'været slik at vi kan få startet opp med planting og litt mer hagearbeid. Det har jo snødd og regnet så mye at jeg ikke har fått sprayet hermetikkbokser engang. Er blitt veldig inspirert av deg skjønner du. Så noen gule bokser å plante i står på planen når sola skinner igjen. :)

  Fine bilder du viser i dag!

  ReplyDelete
 6. i especially love the blue and white dots!

  michele

  ReplyDelete
 7. Den turkise stettskåla var nydeleg!
  :-)

  ReplyDelete
 8. Hei på deg! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på finaleplass!! Det var overraskende, har ikke tenkt noe mere på det siden jeg var med i galleriet :) Herlig vårfølelse her inne hos deg ja. Tidlig ute her og enda, men har kjøpt en "ny" madrass på ting&tøy, og voksduk til å kle den med, så blir det vel palleseng ute i år og! Og JA, jeg har kjøpt sofa! Som er så god at vi kommer til å gro fast her alle 3 :) Bilder kommer snart! Nå må jeg legge meg og lade opp til arbeidshelg! Nattaklem.

  ReplyDelete
 9. Det spire og gror hos deg ser eg ja :o)
  Så hærligt.

  Hpoe du får ei aldeles storarta helg vennen.
  KLEM

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)