Monday, April 8, 2013

Det beste med våren...

Våren har mye bra å by på. Jeg liker at det blir lengre og lysere dager. Jeg liker at gradestokken viser + og snøen sakte men sikkert forsvinner. Jeg liker hestehoven som titter frem. Og jeg elsker alle loppemarkedene!!!

Denne helgen var første runde for meg i år, og jeg syns det var en god start:-) Her er noe av det jeg kjempet til meg (ja, det er jammen en kamp!!)



Ble det noen lopper på dere i helgen?

Fin ny uke til dere :-)

* * *

Elin

7 comments:

 1. Ja hurra, det er vååår! :D
  Herlige saker du har funnet deg. Nei, jeg har Stop Shop i år, og har enn så lenge klart å være streng på den. Klør nok litt i loppisfingrene ja.. :O

  God solskinnsdag vennen :)

  ReplyDelete
 2. Åh, jeg er så glad det er vår! Loppene dukker frem :-)
  Ja, det er en stor kamp på loppemarkedene. Ville tilstander! Men må på de allikevel ;-)

  ReplyDelete
 3. Så fine ting:) jeg har også vært på et bittelite raid; en gammel kakeboks, en radio og en brodert løper og litt annet småtteri ble med hjem...:) Skal legge ut noen bilder inne hos meg snart...:) klem og hurra for våren sjøl om det snør....;)

  ReplyDelete
 4. Så flotte ting du fekk med deg,sjelden det er loppemarked her borte,dumt for det er kjekkt å gå på jakt etter skatter!

  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  ReplyDelete
 5. Masse flott!
  Er svak for blå for tiden, så lappeteppet var favoritten :)

  ReplyDelete
 6. Hvor mye betalte du for de? Var det et kupp?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nei, vil ikke kalle det kupp, akkurat. De fleste av tingene syns jeg at jeg betalte i overkant mye for. Men sånn er det når en drar på loppemarked med en gang de åpner, da er det ikke så lett å få prutet så mye.

   Delete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)