Sunday, April 21, 2013

Realitetsblogging

Strøkent hus, friske tulipaner på bordet, nybakte cupcakes's. Særlig...

Nå har jeg tusen ting på gang samtidig, og det er jeg skikkelig dårlig på. Det koker i hodet og kribler i armer og bein, og jeg driver med litt her og litt der og drar frem alt jeg har og rydder ikke tilbake for jeg holder jo tross alt på med det, skal bare pusse litt der først før jeg fortsetter med det jeg begynte på i går... Så er loppesesongen i gang, og min kjære er ikke det spor bedre enn meg. Vi drar land og strand rundt (føles sånn i hvert fall) og fyller bilen opp med prosjekter, prosjekter, prosjekter.

"Blir nok liv i den forsterkeren om jeg bare demonterer skiten og bruker en hel dag på å pusse hver minste lille skru, lodder noen nye pærer. Og kjører på med elektronikkrens. Masse elektronikkrens. Så mye at det lukter i huset i flere dager" sier han og støtter mer enn gjerne de glade korpsmusikanter.
"De tre stolene der bare pusser jeg ned. Tykt lag med oljemaling? Bare kjører på med pussemaskinen. Tar neppe mer enn 10 timer. Dessuten er det Thonet, kan ikke la de stå igjen da, vettu." sier hun, og drar frem lommeboka for n'te gang.

I min iver med stolpussing så glapp malingsskrapen og fant veien dypt inn i tommelen min. Så da ble det en ufrivillig time-out og god tid til å sitte å se på kaoset som jeg ikke får gjort noen verdens ting med akkurat nå.
Jeg puster dypt... Serenity now!!!14 comments:

 1. Herlig kreativt mylder:)Det er vår!
  God bedring til den skadede handa.

  elinimolde

  ReplyDelete
 2. JA!!!! Heldigvis er det ikke bare jeg som har det slik :)
  God bedring med hånden! Du får bruke stilletiden til å skrive en prioritert liste over ting du skal/bør/må gjøre ;)
  KLÆM

  ReplyDelete
 3. Ha ha... Høres ut som oss :)
  Min kjære har ett helt lager av gamle stero- ting :)
  Og jeg roter rundt med mine kreativiteter, og handler gammelt sengetøy på loppis.
  God bedring med handa :)

  ReplyDelete
 4. Deilig vårkaos, men ikke like heldig med hånden. *huffoguff*
  Er jo igrunn herlig å høre dere koser dere på loppis begge to. Finnes ikke mange sånne mannfolk, så vi er heldige sånn både du og jeg :D

  Klem fra flyttebærta

  ReplyDelete
 5. Æsj, go bedrings!
  Spennende prosjekter da!

  Her kjøper jeg brukte lamper og gubben skifter det elektriske. Begynner å bli nok her nå, så får vell starte utsalg snart ;) Fant den kuleste lampa igår for 20 kr :)

  Klæm

  ReplyDelete
 6. Sjelden har eg kjent meg så godt igjen i et innlegg ;)
  God bedring.

  ReplyDelete
 7. Auda, god bedring til deg. Håper handa fort blir fin så du kan ta fatt på prosjektene dine igjen. Herlig skrevet, kjenner meg veldig igjen. Man skal jo bare....

  ReplyDelete
 8. Nydelig beskrivelse av kreativitet og fellesskap......:) Jeg er også så heldig å ha en mann som i alle fall følger meg et stykke på veg i interessen for brukt og loppis og slikt - flott å dele en "dille", sjøl om det må innrømmes att jeg diller litt mer enn han da...;) Nyt dagen - her er det sol) Klem

  ReplyDelete
 9. Hehe, høres kjent ut! Nyt fritiden, ho ho!! God bedring og god mandag til deg!

  ReplyDelete
 10. Åh tusen takk! Tusen tusen takk! Nå føler jeg meg ikke som den eneste bloggeren i verden som ikke har det pertentlig strøkent til enhver tid hehe. Kreative sjeler har ikke alltid tid til den kjedelige ryddinga, vet du :)

  ReplyDelete
 11. ooh..høres veldig veldig kjent ut!! ..bare at her var det mannen som fikk kvesta hånda si i dag, da han "skulle bare" på en prosjekt!
  men, det er jo så gøy å gi nytt liv i gamle ting!

  ReplyDelete
 12. Uff, så uheldig da!! Men du får ta livet med ro så gror det forhåpentligvis fort!!
  Vil tro du har mange spennende prosjekter på gang ja!! :D Skal faktisk være noen loppiser i området her iløpet av mai og! Håper jeg får med meg noen!
  Klem til deg!!

  ReplyDelete
 13. Dere er i det minste driftige og flinke. Au au for tommelen, da. Håper den blir raskt bra igjen.

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)