Friday, June 24, 2011

På besøk hos Huldra

Kjenner du Huldra? Sjekk ut den flotte bloggen hennes, Huldra's liv og leven. Dama er et kreativt oppkomme som har tak på både skriving, maling og sying (og sikkert mere til:-)) Sist helg var jeg så heldig å få bli bedre kjent med denne flotte dama. Vi fant ut at vi har felles bekjente, nemlig min gode venninne Mona. Jeg har nevnt henne før, det var hun som malte dette gla'bildet til meg:-) Huldra inviterte oss på besøk, og vi tok med våre to døtre og dro avgårde på overnattingsbesøk til Vestfold!

Vel framme ble vi møtt av en velkomstkomité bestående av både hund, geiter og hester. Jentene syns det var stor stas med alle dyra:-)


Jeg hører nok ikke med til den mest impulsive sorten, og syns sånne møter er ganske så skummelt. Men det gikk ikke lange stunden før jeg skjønte at mine bekymringer var grunnløse. Ingen pinlige stillheter eller mangel på samtaleemner, nei:-)

Selvfølgelig hadde Huldra en kiste full av kostymer, så på kvelden ble vi underholdt med skuespill i mange akter:-)Vi koste oss virkelig, både store og små:-) Tusen takk for at du inviterte oss, Huldra!

Og her er noen glimt fra det sjarmerende hjemmet hennes.


Ha ei deilig helg!!!

* * *

Elin Pelin Pøyle

14 comments:

 1. Det hørtes utrolig koselig ut!! Et lite hverdagseventyr :)

  Virker spennende å treffes utenfor Bloggeboblen også. Skjønner at du synes det er litt skummelt å dra på besøk slik, men digger at du likevel gjør det. Huldra virker veldig, veldig fin :)

  God helg til deg og dine!

  ReplyDelete
 2. Ja, Huldra kjenner vi gjennom bloggen hennes:)
  Jeg har en brosje hun har laget i oransje filt, den er jeg glad i:) Sikker på dere hadde det flott hos henne:) jeg synes det blir for lite bloggetreff jeg:)

  klem fra Trine.)

  ReplyDelete
 3. Hei snupp!

  Men, jøss.. har du vært i Vestfold uten å besøke meg... hehe.. Jeg bor jo her, og hadde vært så koselig å få truffet deg! Du får si i fra neste gang, da kan vi møtes alle sammen! :)

  KLEM

  ReplyDelete
 4. Så morro å treffe noen man har blogget med! Skjønner at du syns det er litt skummelt, det hadde jeg også syntes, selv om det sikkert er kjempekoselig. SÅ koselig med alle dyra. Ser ut som om dere hadde en veldig fin tur :)

  God helg :)

  Klem :O)

  ReplyDelete
 5. My pleasure Elin. Det var jo bare kjempekos. =D

  Rart, men vi har tenkt samme tanken i dag. Så dette innlegget da jeg skulle linke deg opp i mitt besøksinnlegg. Du har forresten fått meg fullstendig hektet på Yogi te.. ;)

  Håper Kaia er i form igjen. :)

  ReplyDelete
 6. Når både reisefølget og vertinna er full av kreativitet og varme, måtte helga bli bra!
  Klem fra Mona!

  ReplyDelete
 7. Det e så bra at såpass mange tør å hoppe i det og treffe andre bloggere sjøl om det e litt skummelt :o) Det blir jo som oftest veeeeeldig vellykka og friste dermed te gjentakelse.

  Sjølsagt måtte det bli bra hos bestaste Huldra og da ;o)

  ReplyDelete
 8. Hei! Så koselige bilder :D Jeg vet jo alt om hvor trivelig det er å få besøk av dere!! :) Tenker Kaja koste seg med kostymene!! Vi var på Lillehammer å henta "ny" bil til Lars på torsdag vi! Biler som ikke vil mer er noe av det verste som finns. Og det er nå ingen vits å koste på de noe særlig, da er det bedre å kjøpe en ny:) Rolig søndag her i dag, Lars har begynt med slått og Eskil springer inn og ut, mellom de to husa. Nå skal jeg se om svigerfar har noen paller til overs:) Ha en fortsatt fin dag! KLEM.

  ReplyDelete
 9. Så koselig dere har hatt det!! :)

  ReplyDelete
 10. Det er litt skummelt å treffes utenfor Blogglandia ja - men grådig gøy når man først har gjort det! Ser ut som en super helg.

  Har sagt det før, men den headingen din - den er fantastisk!!

  ReplyDelete
 11. Trasig å ikkje vere i form, men håpar du snart er frisk og rask igjen:)
  Eg har også kjøpt meg ny symaskin. Er bra fornøgd med maskina, men det er litt småtteri som irriterer. Skal ha ein innføringstime snart, så håpar ting ordnar seg...
  Riktig god sommar, Elin!

  ReplyDelete
 12. Heidu, pynten på kjolen er applikert på med sort tråd, det synes ikke så godt siden det er sorte kanter rundt hele blomsten. Komm forresten på at du spurte etter en fargekode for leeeeenge siden, skal rote den fram i løpet av sommeren...

  ReplyDelete
 13. Hei på deg! Takk for sommerhilsen :) Går trått med blogginga her og! Eller, det blir ikke prioritert! Nå skal jeg lage noen innlegg til, også tar jeg meg rett og slett en bloggeferie tror jeg:) Skal jobbe tilogmed torsdag nå, så har jeg endelig ferie,det skal bli så godt!! Grattis med ny symaskin da! Blir spennende å se når du har tatt den i bruk. Men først må du lades ferdig:) Jeg har endelig fått hivd ut veven på sy(rote)rommet mitt. Så nå er det om mulig enda mere kaos enn da du var her, men nå skal det virkelig ryddes og sorteres innpå der! Håper det blir bra til slutt! Kos deg videre med ferie, gjør bare akkurat det du har lyst til:) KLEM.

  ReplyDelete
 14. Hallois! Fornøyd med brødboksen min ja :) Ho hadde fått den i gave, så ho visste ikke hvor den var kjøpt! Men jeg lurer jammen på om jeg har sett slik på butikken Ting! Nå er jeg på jobb, kl.00.00 tar jeg ferie, fikk fri i morgen! Hurra! :)

  ReplyDelete

Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive litt:-)