Friday, June 24, 2011

På besøk hos Huldra

Kjenner du Huldra? Sjekk ut den flotte bloggen hennes, Huldra's liv og leven. Dama er et kreativt oppkomme som har tak på både skriving, maling og sying (og sikkert mere til:-)) Sist helg var jeg så heldig å få bli bedre kjent med denne flotte dama. Vi fant ut at vi har felles bekjente, nemlig min gode venninne Mona. Jeg har nevnt henne før, det var hun som malte dette gla'bildet til meg:-) Huldra inviterte oss på besøk, og vi tok med våre to døtre og dro avgårde på overnattingsbesøk til Vestfold!

Vel framme ble vi møtt av en velkomstkomité bestående av både hund, geiter og hester. Jentene syns det var stor stas med alle dyra:-)


















Jeg hører nok ikke med til den mest impulsive sorten, og syns sånne møter er ganske så skummelt. Men det gikk ikke lange stunden før jeg skjønte at mine bekymringer var grunnløse. Ingen pinlige stillheter eller mangel på samtaleemner, nei:-)

Selvfølgelig hadde Huldra en kiste full av kostymer, så på kvelden ble vi underholdt med skuespill i mange akter:-)















Vi koste oss virkelig, både store og små:-) Tusen takk for at du inviterte oss, Huldra!

Og her er noen glimt fra det sjarmerende hjemmet hennes.






































Ha ei deilig helg!!!

* * *

Elin Pelin Pøyle

Tuesday, June 21, 2011

Litt tid for seg selv

Litt tid for seg selv på morgenen er deilig, det:-)







































Det er ikke hver morgen det er sånn. Men i dag har jeg senvakt, så jeg rekker både kaffekos med Rom123 og litt blogging før jeg drar avgårde for å se Kaja danse på skolen. Så jobb.

Jepp, har endelig fått skaffet meg ny presskanne. Var innom Jernia i går, og der hadde de tilbud på presskannene til Stelton, så da ble det gave til meg selv (fordi jeg fortjener det;-)).







































Jeg ønsker dere som titter innom en riktig deilig tirsdag!

* * *

Elin Pelin Pøyle

Wednesday, June 15, 2011

Orange Crush

På den herlige bloggen Sukkertøy for øyet har søte Ida Susanne en utfordring gående. Vis frem det orange i hjemmet ditt! Midt i blinken for meg, jeg er jo rett og slett forelsket i denne fargen:-)

Så her er noen orange detaljer fra heimen vår. Og legg merke til lampa, det var nemlig den som ble med hjem fra Ikea. Den er så orange og fin at jeg måtte av-nipsifisere stua vår så den kan få være hovedblikkfang:-)










































* * *

Elin Pelin Pøyle

Monday, June 13, 2011

Tur til Göteborg og litt klaging

Da pinsehelga sto for døren gikk det plutselig opp for meg og min kjære at vi hadde 3 blanke fridager uten barn, siden Kaja skulle være hos faren sin. Hva gjør man da?? Pakker en liten koffert og tar et par dager i Göteborg:-)

Selvfølgelig ble jeg sjuk, og her kommer klage-biten. For nå er jeg så innmari lei!!! Denne gangen er det riktignok bare en forkjølelse, og strengt tatt liten grunn til klaging. Men dette året har vært bratt, og det ene avløser det andre uten at kroppen får sjansen til å komme seg til hektene mellom slagene. Så i dag ligger jeg i senga og synes synd på meg selv. Over hodet mitt henger  en beksort sky, mens sola flotter seg på blå himmel utenfor. Sånn, klaging unnagjort:-)

Så, tilbake til Göteborg. Vi rusla rundt, spiste godt og kosa oss som best vi kunne. Men verken shopping-lysta eller loppis-lysta var helt til stede. En tydelig indikator på skral form for min del:-) MEN vi fikk tatt en tur innom Kommersen, en brukthall med mange små boder. Veldig mye ræl, men gidder man å lete så kan det dukke opp noen skatter.
























Kommersen, loppis med kul fasade. Har du planer om en tur til Göteborg og ønsker å ta turen innom, er adressen Førsta Långgatan 27.





























































Den kule lysestaken og IRA-boksen fant jeg på Kommersen. Boksene med vakreste Audrey på plukket jeg med meg fra en mysig, liten kaffe- og sjokoladeshop.




































Det ble forresten  et stopp på Ikea også. Der tok vi med oss noe som nå er montert og på plass, og meningene er svært delte her i heimen. Jeg er begeistret, min kjære NOT. Er spent på å høre Kaja sin dom. MEN innretningen har fått meg ti å innse at jeg må strippe stua for nips. Så når formen er litt bedre så skal det plukkes nips, og bilder får dere se etterhvert. Hva tror du det er??


Har du hatt ei fin pinse?

* * *

Elin Pelin Pøyle




Friday, June 10, 2011

Blogge-problemer. Noen som kan hjelpe??

Jeg sliter med Blogger for tiden. Innleggene jeg poster dukker ikke opp i bloggrollene hos de jeg vet har meg på lista. Heller ikke i Nib sin blogroll. Og jeg blir frustrert, for jeg er jo grønn på sånt:-/

Bildet er lånt herifra


























Så er det noen datakyndige der ute som har noen gode tips å komme med?? Da blir jeg veldig glad:-)

The King and I...

goes way back:-) Så langt tilbake som jeg kan huske, har denne mannen vært en del av livet mitt. Stemmen, utseende, måten han levde på. Et popkulturelt fenomen som savner sidestykke. Er det mulig å ikke bli fascinert? Det var på høy tid jeg fikk lagd meg et Elvis-bilde:-)










































































Hva er ditt forhold til The King?

* * *

Elin Pelin Pøyle



Saturday, June 4, 2011

Tips til konfirmasjonsgave & pakke i posten

Dette er et kjekt innlegg å skrive, for det gir meg muligheten til å anbefale to av mine favorittblogger!

I dag skal vi i konfirmasjon, og det er den tradisjonelle pengegaven vi gir, ja. Men med en vri:-) Jeg fant ideen på bloggen til fantastisk morsomme Eple.




Ellers så har jeg fått pakke i posten siden sist. Fra herlige, og utrolig kreative, Namaste. Hun har den flotte bloggen Kreativ ♥ Impulsiv, hvor jeg stadig finner inspirasjon. Jeg sendte et bilde til henne, som du kan lese om her. Avtalen var at hun skulle hekle tøfler til meg i retur, men sjekk alt jeg fikk da! Bokmerke, ramme, til og fra-lapper og den kuleste kjøleskaps-magneten! Tusen takk Namaste!

































Det blogges ikke så ivrig her om dagen. Det har nok litt med sol og sommer å gjøre, samt det faktum at helsa ikke er helt på topp for tiden. Da blir det ikke så mange kreative krumspring å blogge om. Men jeg maler en del om dagen, og har et bilde på gang som jeg gleder meg til å vise dere når det er ferdig. Veldig Fragmenter-style, asså:-) Jeg håper dere henger med meg, til tross for laber blogginnsats fra min side:-)



Nå skal jeg trekke i finstasen, og gjøre resten av familien klare til konfirmasjon. Riktig god helg til dere!

* * *

Elin Pelin Pøyle